I solariumet

1

Spännande mötesplats för dig som söker heta sexkontakter.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Det var söndag. Jag skulle gå och sola. Det brukade alltid var lugnt då. Och det var det. Solariet låg i källaren, och det var bara jag där. Ja, i solariummet, som verkligen var hett. Försökte sova, men misslyckades. Jag kände mig småkåt. Jag började fantisera om killen som stod i receptionen. Han hade snygg kropp, verkligen vältränad.

Jag lät handen glida ner till skåran. Jag var rejält blöt. Utan att tänka mig för riktigt, började jag pulla mig själv. Jag måste ha stönat lite för högt, för plötsligt ryckes draperiet upp och där stod receptionskillen. Och stirrade på mig. Snabbt drog han ner byxorna och kalsongerna, ställde sig på knä framför mig. Sköt in kuken mellan solariedelarna. Han tog tag i mitt huvud och tryckte munnen mot kuken, som var alldeles rödsprängd och fuktig. Jag började suga, den smakade gott. Det dröjde inte länge förrän han kom. Han drog ut kuken ur munnen och sprutade satsen över min kropp. Det värkte av kåthet i min fitta och svetten rann.

Han tog duschflaskan med vatten och sprutade över kroppen, som blev plaskvåt. Han smetade ut sperman med vattnet och masserade ut över mina tuttar. Sedan öppnade han fittöppningen och tryckte sprutflaskan mot klittan, och han började spruta. Den hårda strålen gjorde mig tokig. Sedan började han slicka mig. Han borrade in tungan i hålet, och roterade runt. Det smaskade ordentligt.

Han lät tungan svepa lätt över knoppen, som nu pekade rakt ut. Jag kunde inte hålla mig längre. Jag skrek och hela kroppen kom i några ryckningar. Hans kuk var hård och pulserade. Han var kåt igen.

Hans släpade ut mig till omklädningsrummet. Han lade mig på bänken med speglar runt. Han satte sig på en pall som stod nedanför. Jag lydde hans order att posera i olika ställningar, för jag var så kåt.

Han satt och runkade. Han tog ner förhuden och upp igen. Kuken ville ha mer, se mer. Jag ställde mig på knä med stjärten pekande rakt upp och rakt emot honom. Han såg in i hela härligheten. Jag stack in två fingrar i fitthålet och lät dom glida ut och in. Med den andra handen smekte jag mina tuttar. Jag blötte ena fingret i munnen ordentligt och drog ner det till klittan. Det var kallt och skönt. Killen reser sig och går fram till mig, och tar tag i stjärten och öppnar den.

Han drar med kuken längs skåran ett par gånger. Kuken nosar runt ett tag, provar ett par stötar i fittan. Men vill ha mer. Han håller fortfarande upp stjärthalvorna och nu stöter han in pålen i anushålet. Jag stelnar till. Han letar sig fram till klittan och börjar smeka. Då börjar jag jucka. Gud, vad kåta vi är.

Vi ser oss från alla vinklar i speglarna. Just när det håller på att gå för oss, drar han ut kuken och bär iväg mig till en klädhängare, lyfter upp mina armar och knyter fast mina händer i hängaren.

Han särar ordentligt på mina ben och tar mig stående mot väggen. Jag blev alldeles vild av hans dominans och lyfte upp benen kring hans midja. Då stöter han in kuken till botten och vi knullar så det smaskar. När det går för oss, släpper han ner mina ben och sprutar satsen på mina tuttar. Det droppar sperma ner på golvet. Han sätter sig mitt emot mig. Vi tittar på varandra och börjar skratta. Han säger:

– Vilken tur att jag låste dörren.

Sedan lossar han banden runt handlederna och vi går tillsammans in i duschen.