Tjej söker Dominant kvinna

En Dominant kvinnaDet jag söker är en nål i en höstack så svårt blir det nog att finna det jag vill ha. Jag söker Dominant kvinna / tjej, helst yngre än mig men det är ju ej så viktigt. Jag själv är en tjej på 30 år, har hållit på med bdsm ett par år på båda sidorna. Har förut Dominerats av killar och Dominerar numera killar själv. Skulle gärna vilja bli omhändertagen av Dominant tjej. Har inte så stor erfarenhet av tjejer eller att bli Dominerad av tjejer, har dock blivit dominerad av två tjejer hittills i mitt liv och det tände mig. Jag hoppas inte att min icke erfarenhet skrämmer iväg dig, jag vill detta och jag är seriös. Jag lever annars i stabilt förhållande med en bdsm intresserad kille där jag tar hand om honom då och då, så detta är något jag vill göra på sidan av tex. hemma hos dig eller någon annan passande plats. Det jag gillar inom bdsm är klämmor, stearin osv, men jag vill ju att du ska bestämma vad vi ska göra inte jag, naturligtvis inom rimliga gränser.

Hoppas att du finns, du tjej som jag söker och att du hör av dig till mig

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *