Blir du kåt av stora tuttar?

Blir du kåt av stora tuttarBLIR DU KÅT PÅ STORA TUTTAR? Vi vänder oss bara till män som ÖVER 40, HETEROSEXUELLA, BOR I STOCKHOLM och kan komma loss med KORT VARSEL (inom en timme). INGA ANDRA SVAR, TACK! /O O/ VI TYCKER MYCKET OM ATT I SPÄNNANDE SITUATIONER ”VISA PATTARNA” PÅ MIN FRU MARIA FÖR ANDRA MÄN! Det vill säga: ibland. Och: med rätt man(män) . Vi har ett enkelt grundscenario: Maria, som är en attraktiv sexig kvinna , är från början djupt dekolleterad. Vi tittar på och pratar om hennes stora bröst. Snart plockar vi fram pattarna, smeker och suger dem. Sedan låter Maria oss klä av henne helt naken. Vi får använda henne kropp och stora bröst precis som vi vill. Inklusive dra hårt i pattarna och daska till dem. Samtidigt suger (dig med kondom) och runkar hon oss. Finalen är att vi tillsammans sprutar ned hennes stora mulattpattar. (Enda inskränkningarna för dig är: Inget fittslick och ingen penetration.). Inom dessa gränser är det bara fantasin som sätter gränsen. Maria kan bli rejält undergiven om hon blir riktigt kåt. Vi gör det här för att vi bägge blir kåta av att andra män stirrar på och hanterar Marias stora vackra pattar.

Vi vill ha en rakt-på sexuell upplevelse, ingen annan kontakt. Högst en timmes umgänge. Om inte hemma hos oss, hemma hos dig, i en avsides park, i en bil eller på någon annan plats. Fantasin sätter gränsen. /O O/ Vi är väletablerade och har ett rikt socialt liv. Därför självklart viktigt med stor diskretion. /O O/ Vår speciella “visa-pattarna-kåthet” dyker bara upp och kan inte planeras på förhand.

HELT AVGÖRANDE ÄR DÄRFÖR ATT DU SKA KUNNA TRÄFFA OSS MED MYCKET KORT VARSEL PÅ KVÄLLAR OCH HELGER! (NÄR VI SMS:AR SKA DU KUNNA KOMMA PÅ MINDRE ÄN EN TIMME).

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *