Knulla mig hårt – Stockholm

Knulla mig hårt i stockholmSabina, jag har brunt hår och stora goa tuttar! Jag söker en man med stora grova händer som kan knulla mig hårt med en stor och fin kuk! Som jag kan suga på.

Jag vill bli dragen i håret och gärna fastbunden, medans du smiskar min rumpa och visar att det är du som bestämmer! Är du en kille i 24-40års åldern som vet hur man dominerar?

Tveka inte över att kontakta mig så fort som möjligt! vill ha en knullkontakt som tycker om sex och inte skäms för det! Då du kommer få vara den bestämda och ge order så kommer vi såklart ha ett lösenord ifall jag skulle känna mig obekväm och då är det viktigt att du förstår allvaret och slutar direkt! Så för mig är det viktigt att vi kommer bra överens innan vi planerar träff.

Vilket innebär att vi skriver ett tag, och kanske tar en kaffe innan vi planerar våran ”natt” tillsammans,

Mina förväntningar är att du skriver lite om dig, vad du har får erfarenheter sen innan, Vad du vill göra med mig? och såklart dina förväntningar ifrån min sida! Hoppas att någon är intresserad av en Wild girl som mig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag heter Tony

    Jag kanske är den du söker ? Skriv gärna tillbaka så får vi se om jag är den du söker. Är vit 1.96 cm lång 18-19 cm kuk 14-15 i omkrets och normalbyggd och bor i Göteborg.

    Hälsn

    Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *