Hotwife relation där min fru har sex med andra

Hotwife relation med annan manVi är ett gift par i 30års åldern ifrån Jönköping, som Söker kontakt med en erfaren man 35-45år som är erfaren när det gäller sex tillsammans med par där tjejen är i centrum, gärna involverad i swinger världen och sexklubbar. Och som kan skilja på sex och känslor. Vi är lyckligt gifta och trygga i oss själv med stor tillit till varandra. Vi har ett underbart sexliv och älskar sex i massor.

Vi har länge haft fantasier där min fru har sex med andra killar. En Hotwife relation. Men vi är oerfarna när det gäller sex på flera. Därför vill vi ha kontakt med en seriös erfaren man som vi kan lära känna och som vi förhoppningsvis kan ta steget vidare med. Du ska vara hetro, för detta handlar om min fru och fokus är på hennes njutning.

Jag vill att hon ska få njuta och utforska sina fantasier till max, få klä upp sig och leva ut sin kvinnlighet. Vi lever inte I en cuckold relation där mannen är undergiven. Utan det är jag som kommer sköta kontakt framför allt i början och kommer alltid närvara vid möten men inte alltid delta.

Men det är viktigt du visar oss båda Respekt och är Lyhörd och Seriös. Vi vill att detta ska gå i lugn takt och kännas rätt för oss båda och förhoppningsvis är du personen som vi kan utveckla och uppleva våra fantasier med och förhoppningsvis få en riktig vänskap med.

Här är några krav.
* Ålder 35–45 år
* Normal kroppsbyggnad men ej under 180cm lång
* Gärna välutrustad
* Social och trevlig
* Nykter, drogfri och rökfri
* Erfarenhet inom sex med flera, gärna vara involverad inom swingers kultur osv.
* Behöver inte bo i Jönköping.

Kontakt I början kommer ske genom Kik. Framtida eventuella möten kan ske på hotell eller dylikt. Så känner du att du stämmer in på vår beskrivning skriv ett meddelande till oss och ha bild tillgänglig. Och ha tålamod för eventuella svar. Då det garanterat kommer komma många meddelanden att gå igenom.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *