Jag vill bli hårt knullad

Jag vill bli hårt knulladJag jobbar som ssk, och de senaste veckorna har jag arbetat hårt och nu behöver bli hårt knullad.

Denna helg kommer jag ha några dagar ledigt och jag skulle vilja träffa en ung, snygg kille med tränad kropp (jag är svag för killar med mörkt hår och blåa ögon). Jag föredrar hårdare tag, vilket är följande: smisk, dra i håret, munknull, analt, sprut över ansikte…

Jag vill inte träffas ute eller i en bil då jag vill ha möjligheten att duscha. Det går heller inte att träffas hemma hos mig eller på ett hotell då jag vill vara diskret. Det passar att träffas hos dig, och ännu bättre blir det om du har ett ställe på Östermalm eller i närheten.

Jag vill träffas först över en drink för att kolla kemin. Om ni är två unga, snygga kompisar så blir det ännu bättre (gillar dp).

Verifiering via kik.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *