Mulliga kvinnor sökes!

Mulliga kvinnor sökesHejsan alla tjejer. Jag är en 27-årig kille från Västerås som önskar kontakt med mulliga kvinnor. Helst med en vikt över 80 kg. Jag slickar mer än gärna din kåta, blöta fitta och alla fittans safter. Jag gillar normala samlag och annan sex och är med på det mesta om du har några särskilda önskemål. Dag- eller kvällstid, vilket du vill. Diskretion och friskhet. Om du bara vill ha mjuksex med mig går det fint det också. Du kan t.ex. runka eller suga mig utan att jag för den sakens skull måste ha mer än det.

Och jag älskar att slicka fitta och pulla dig i fittan och analen. Bor du i Västerås är det en stor fördel. Jag har en egen lägenhet och en skön säng som längtar efter mulliga tjejer med kåta hål. Vi hörs!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *