Hon vill förföras och njuta av två män

njuta av två män och föförasMin tjej och jag fantiserar om att hon blir förförd av och njuta av två män… En fantasi som vi nu vill förverkliga… Vi ser följande scenario framför oss… Jag (killen) väljer ut en lämplig kandidat och om du ger intryck av att vara rätt för oss så träffas du o jag först för att stämma av. (Själv är jag inte intresserad av sex mellan två män, utan detta handlar enbart om att ge henne maximal njutning.) Om tycke uppstår när vi ses så bokar vi in en kväll där jag och min tjej går ut till någon trevlig hotellbar dit även du har tagit dig. Du håller koll på oss men håller dig i bakgrunden och utom synhåll för henne. På min signal kommer du fram och ställer dig tätt bakom henne medan hon är vänd emot mig. Sakta visar du din närvaro genom att mer o mer trycka dig mot hennes rumpa och när jag kysser henne så låter du några fingrar smeka insidan av hennes lår… Och långsamt blir dina smekningar järvare, men på ett diskret sätt för omgivningen. Du lutar dig in och kysser henne i nacken och vi smeker henne lite diskret från två håll… (En viktig detalj är att du aldrig visar ditt ansikte för henne…)

Om allt känns bra i det läget och vi alla tre vill fortsätta så tar jag och hon hissen upp till vårt rum, du ger oss 10 min och knackar sedan på dörren… Hon sitter då sexigt klädd och med bindel på sängkanten och väntar på att få suga två kukar samtidigt… Därifrån är det jag och främst hon som bestämmer vad som skall ske – och när vi markerar att vi är nöjda så lämnar du oss, för denna första gången… Förhoppningsvis så blir det en lång stunds njutning och ett härligt minne för oss alla tre – med en känsla av att vilja ses igen… 🙂

PS. Hon gillar inte analsex och föredrar normal till lite mindre i kukstorlek, så du får gärna ange dina mått… 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *