Älskare till en undergiven Kvinna

Älskare till en undergiven KvinnaVill du ha ett svar så läs hela annonsen innan du skriver, svarar bara de som uppfyller kraven. Söker en älskare och träffarna sker hos dig inom några få mil från södra Halland. Du är max i min ålder gärna yngre, minst normal kuk, gärna grov och klarar av att knulla även med gummi. Då jag är en undergiven kvinna så vill jag att du är dominant och vet hur man har sex med en ug kvinna. Jag är mullig vilket du inte har några problem med och är själv rakad då även jag är det. Nordiskt utseende gillas, likaså medel till tränad kropp, inga soffpotatisar. Du har endast en chans att locka mig så använd ditt brev väl, några få rader om vem du är kommer inte att räcka.

När vi bytt några brev här så tar vi resten på kik.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *