Extra man sökes för sexäventyr

Extra man sökes för sexäventyrVi är ett par på 38 år som bor lite utanför Stockholm. Hon är 170 cm, blond, smal, har små bröst och är rakad nertill. Bilden är visserligen 1 år gammal, men ger ändå en rättvis bild av hur hon ser ut i verkligheten. Först vill vi påpeka att vi är seriösa och förväntar oss att du som svarar också är det. I övrigt är vi rena, hela och friska, med ett vårdat yttre och inre, stil, social kompetens och finess är också viktiga egenskaper vi bär på.

Även du stämmer in på denna bild och nyfiken på sexäventyr. Du är socialt etablerad, kanske tom gift, har egen villa, sommarstuga eller lägenhet. Med hänsyn till din sociala status så är du, precis som vi, noga med att hålla saker och ting på en diskret och personlig nivå. Din ålder är 45 till 60 år. Du behöver inte vara en fysisk atlet men du vårdar din kropp och håller den i trim. Vårt scenario som du måste ställa upp på ser ut på följande sätt. Vi träffas och tar en gemensam fika på lämplig plats för att se att kemin finns där. Senare mot kvällningen gör vi ett gemensamt restaurangbesök, äter god mat och dricker ett gott vin. Sedan beger vi oss hem till dig och börjar med en avslappnande drink.

Med lite tur har du bastu eller bubbelpool och vi förflyttar oss dit. Hon låter oss män njuta av henne medan hon klär av sig och duschar. Väl i bastun låter hon oss massera henne med olja. Hon låter dig ge henne oljemassage, smeka henne och suga hennes bröst. I första hand vill hon sen låta dig iaktta vår gemensamma akt, känns allt rätt kan hon eventuellt sträcka sig längre. Hon lämnar dock inga löften. Hon kan dock tänka sig att du får pulla henne medans hon runkar dig samt när det är dags suga dig tills du kommer. Vill du får du spruta över hennes bröst. Vi är endast ute efter sex med kvinnan i centrum inget kinky eller hs. Även träff dagtid kan fungera, eller hotell, spa eller liknande. Efter vår lek lämnar vi dig, men om erfarenheten känns upphetsande kanske vi frågar om vi får komma på besök igen…

P.S. Hon blir lite extra våt om du har en grov kuk. Återigen endast seriösa allt annat kastar vi i papperskorgen direkt. D.S.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *