Njut med mig! Dominera honom

Njut med mig och dominera honnomVi söker en kille i åldern 20-40. Du skall vara snygg och vältränad, absolut ej fet, hellre smal i så fall. Du skall tycka om att dominera honom inför mig. Han skall bindas och förnedras på olika vis, även bestraffas om han inte lyder. Det gör mig kåt att se honom helt i dina händer totalt undergiven utan en chans. Jag vill älska med dig när han sitter/ligger, naken och bunden och tvingad att se hur jag njuter av din sköna kropp. Vill ha en uthållig älskare som kan hålla på länge. Gillar skön och mjuk sex mellan oss. Du får gärna vara lätt BS som han men inget krav.

Kanske får han som belöning slicka mig ren efter att du kommit i mig. I bland kan han få hjälpa dig med att smeka mig under tiden vi älskar. Kanske har vi också skön trekant om han varit lydig. Vi ser bra ut och måna om att hålla oss i trim. Kom och ha en skön lek med oss, som bygger på respekt för allas önskningar.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *