Kåta kukar i min frus villiga fitta

min frus villiga fitta vill knullaVi söker trevliga välutrustade kåta män som vill föra in sina kåta kukar i min frus villiga fitta i kväll runt kl 21.00 Svara på vår KIk eller så går det bra att föra dialogen här. Du som knullar henne skall vara svensk och vän av tvål och vatten.
Välutrustad innebär min 18 cm. Max två män per träff. Mannen kollar bara på men knullar kvinnan alltid efteråt.

Reglerna är enkla, full respekt för kvinnan. Hennes njutning sätts i centrum. Har man haft oskyddat sex innan eller inte testat sig så är det kondom som gäller. Min fru tänder endast på mjukis sex så vet ni det innan. All dragning åt BDSM eller andra konstigheter är big no no hos min fru. Vi har testat och det funkar inte.

Obs! du som svarar skall enkelt kunna ta dig in till Sthlm i kväll.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *