Nyfiken tjej söker spänning

Kåt nyfiken tjejHej! Är en söt trevlig nyfiken tjej som söker spänning och äventyr. Har säkert som många målat upp en liten bild om hur det skulle vara att träffa en tjej för lite mys. Detta är en fantasi jag har haft ganska länge men som har växt med tiden. Jag drömmer om att träffa en tjej kanske på något hotell för en mysig natt. Känner verkligen spänning när jag tänker på att det skulle kunna hända… Kanske vi går ut och äter en bit för att sedan gå ut och dansa, och avsluta med en härlig natt på ett mysigt hotell.

Vem är jag då, en söt tjej ca 170 lång ganska smal, sportig tjej som ser bra ut. Jobbar med kläder och är mode intresserad. Har längt mörkt hår och klara blå ögon. Är ganska nybörjare men bara i verkligheten, i fantasin har jag älskat med tjejer sedan jag var 18. Jag söker en tjej med som har båda fötterna på jorden och som jag söker lite spänning i tillvaron. Känner du dig träffad så måste du höra av dig. Kanske kan vi ringa och lära känna varandra lite innan vi träffas. Vad tror du?? Många kramar

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *