Tjej söker tjej för lite sex

lite sexTrevlig, sexuellt BISEXUELL lite mullig men fräsch tjej på 21 söker en annan tjej för lite sex då och då när andan faller på! Jag har sambo och dotter, och har fria händer från min sambo att vara med andra kvinnor. Jag är sexuellt erfaren och jag har haft sex med en kvinna fullbordat tidigare, samt haft 3-kant med en man och en kvinna samtidigt! Jag söker dig- tjej som är vän med tvålen och rakhyveln då jag inte gillar för mycket hår men lite är OK (trimmat med andra ord). Du behöver inte vara direkt erfaren eftersom vi ska skåda varann! Kanske kan du tänka dig att ha med min sambo efter vi lärt känna varann och haft några stunder tillsammans! Jag vill att du är seriös!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *