Skön trekant i veckan?

knulla i en Skön trekantAvslappnad, skön trekant hemma hos oss i veckan? Jag frugan tänder på att se er män knulla varann, men älskar att tillfredsställa er också. Suger dig stenhård när du kommer hit och sen vill jag grensla din sköna kuk. Min man blir kåt av att se dig knulla mig, han hjälper oss med att sära på mina blygdläppar så att du kan tränga in ordentligt. Han snuddar vid din hårda kuk och kan inte låta bli att runka dig och suga några drag. Jag kan se att min man drar efter andan när han greppar din kuk, han hade inte testat killsex innan vi träffades men har upptäckt hur skönt det är att bli knullad. Han är en straight kille som är lite kuksugen bara, inget fjollande. Vi vill att du ska vara manlig med.

Vi njuter alla tre av varann och känns allt bra kanske vi kan ses då och då? Vi lever ett ordnat liv och ser nog bra ut i de flestas ögon. Rent, fräscht och diskret.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *