Ung och snygg söker heta män och kvinnor

En ung och snygg tjejHej! Jag är en ung och snygg och sexig tjej boendes i centrala Göteborg. Jag söker heta män och kvinnor att berika mitt sexliv med. Eftersom jag inte bor ensam är det viktigt att du som vill träffa mig har en egen bostad där vi kan vara och leka. Jag älskar att suga kuk och får alltid höra att jag är bra på det. Jag är en kukdyrkare. Slicka fitta har jag inte fått göra så mycket än, men jag hoppas att det kommer ändras.

Gällande killar så tänder jag mest på de som är lite äldre än mig (ideal ålder 35-45, inga över 55, tack) eller yngre (18, det tycker jag är sexigt). Jag tänder på stora kukar och är inte intresserad av sex med någon som inte kan fylla ut mig ordentligt. Ingen med mindre än 18 cm behöver besvära sig med att kontakta mig. Jag älskar hår på bröstet och föredrar om män inte rakar av sig någon annan kroppsbehåring heller (inga rakade pungar), utom ansiktet då, förstås. Jag gillar att knullas djupt och hårt, pleasure spiked with pain, men jag är inte intresserad av BDSM.

Gällande tjejer så tänder jag på det mesta. Jag är inte så erfaren så jag är öppen för förslag. Jag tänder extra mycket på stora bröst (eller, jag tänder mycket på bröst över huvud taget).

Jag har bilder på mig själv men de får du se när vi har pratat lite. Jag är ca 165 lång och väger runt 65-70 kg, D-kupa. Jag är inte pinnsmal, men mina kurvor är sexiga som sjutton.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Wow det är ju mig du söker, uppfyller alla dina kriterier! 😘
    Älskar att läsa att du är kukdyrkare. Här ska det dyrkas😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *