Jag vill se min vän suga din grova kuk

grova kukVi söker en kille som jag tjejen få bestämma att min vän ska suga av då han är bii nyfiken. Båda tänder enormt på detta och vill uppleva de. Jag tjejen kommer bara se på och njuta av de medans killen suger och runkar din grova kuk. DU väljer själv vad du vill lägga satsen! Viktigt att personen i fråga har en sjukt fin kuk och kan acceptera att det inte kommer ske något från tjejens sida mer än att se på.

Killen vi söker ska även kunna lära känna oss båda på kik så kemi finns och att man litar på varandra och även ha ett ställe där vi kan ses på. Din kuk ska vara större än killen som suger och gärna ådrig. Gärna yngre nyfikna killa. Inte över 55 år tack.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *