Jag vill knulla en man i 22-35 årsåldern!

Jag vill knulla en manJag är fruktansvärt kåt ska ni killar veta! Jag vill knulla en man i 22-35 år åldern! jag vill ha min fitta slickad tills jag kommer med storm! Söker även dig med ett lite större paket runt 17-22 centimeter? Vill ha det stor hård när jag suger på den sprutar sin goda sås i min mun.

Vill gärna ha en social stund innan vi planerar någonting, kanske börja med att chatta och skriva lite mer om vilka vi är? Ta en kaffe innan vi promenerar hem till dig eller mig.

Söker dig som vet vad förspel är, inte två minuter fingrar och sedan in med kuken!, vill ha ett långt oralt förspel, med smekningar och njutande stön! Jag vill höra din manliga röst efter mer när jag suger av din kuk, jag vill höra ditt sug efter min fitta.

Har som krav att du använder kondom, att du är ren och är på ett Glatt humör både när du kontaktar mig via chatten och när vi ska träffas!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *