Jag vill bli knullad hårt

De senaste veckorna har jag arbetat hårt och nu behöver jag ha hårt sex. Jag skulle vilja träffa en ung, snygg kille med tränad kropp. Jag föredrar hårdare tag, vilket är följande: munknull, smisk, dra i håret, sprut över ansikte.

Jag vill inte träffas ute eller i en bil då jag vill ha möjligheten att duscha. Det går heller inte att träffas hemma hos mig eller på ett hotell då jag vill vara diskret. Det passar att träffas hos dig, och ännu bättre blir det om du har ett ställe på Östermalm eller i närheten. Om ni är två killar så blir det ännu bättre. Jag är en kvinna som är nöjd med mitt äktenskap, men vi har olika syn på hur man ska ha sex. Min man föredrar att ta det lugnt, medan jag själv vill ha det mer avancerat.

På grund av det så har jag sökt mig till den här sajten för att finna det jag saknar i mitt vardagliga liv. Jag är ute efter hett sex, då det inte sker tillräckligt mycket hemma och dessutom så gillar jag någorlunda hårda tag.

Vill träffas några gånger i veckan med den rätta, utöver det så kan vi ej träffas i mitt hem och definitivt inte ute, på hotell eller i bilen. Därför vill jag att vi träffas hemma hos dig, helst i Stockholms innerstad. Kriterierna ska vara följande: Att du är snygg, vältränad och mellan 25-40 år.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *