Lekfull man sökes

par söker Lekfull manFinns det inga seriösa äldre män som är sugna på lite sexlekar. Vi har annonserar vid några tillfällen, men har aldrig lyckats få napp. Vi gör nu ytterligare ett försök. Läs annonsen noggrant, och om du ej kan leva upp till det vi efterfrågar så slösa inte tid och energi på att svara. Absolut inget hs/bs, utan kvinnan är i centrum.

Vi är ett stabilt par på 37 år med stadgade förhållanden och ett välutvecklat socialt liv. Som en krydda till vårt sexliv söker vi nu efter en man i åldern 35 till 65 år som vill delta i vår dröm. Vi spelar TP, kort eller liknande och efter varje felaktigt svar åker ett klädesplagg av. När vi alla är nakna duschar vi och förbereder oss för en oljemassage. Efter duschen och innan massagen kommer hon dock att smörja in sig framför oss män och visa sina behag lite närmare. Sedan börjar vi män med att massera henne i olja grundligt, och sedan masserar hon oss. Efter massagens får du en mer passiv roll och beskådar när vi har vår kärleksakt. Du tillfredsställer dig själv genom att runka och smeka dig själv. Eventuellt kan hon tänka sig att runka av dig, eller kanske t.o.m. att suga av dig om du använder kondom. Sedan lämnar du oss för oss själva.

Vi börjar dagen med att bekanta oss lite närmare med varandra för att bestämma om vi ska gå vidare eller ej. Går vi vidare blir nästa steg en middag på någon trevlig restaurang och kanske några uppvärmande drinkar på en avskild bar. Sedan går vi vidare till hotellet för att inleda vår spännande lek.

Hon är 170 cm, smal med relativt små bröst. Rund och välhängd stjärt, ser mycket bra ut och är blond. Du är seriös, diskret och naturligtvis fräsch, frisk och någorlunda i form. Ditt utseende är inte det viktigaste, utan ditt uppträdande och sociala kompetens avgör. Din ålder är inte i första hand avgörande, men vi tror att du är mellan 35 till 65 år. Du är etablerad i samhället utan sociala problem. Din kuk behöver inte heller vara stor så detta är inget krav, men hon tänder lite extra på ”grova” saker. Slutligen så vill vi återigen påtala att endast seriösa göre sig besvär. Vi har från redan från början varit kräsna, men hoppas att den rätta personen finns där ute. Planen är att genomföra vår spännande träff med dig snarast möjligt!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *